Inchiriati automobil in Chisinau pentru a vizita cele mai pitoresti locuri ai Moldovei


Mănăstirea Hâncu este una dintre multiplele locuri care merită de vizitat în Moldova. In general, această mănăstire se deosebește de celelalte prin o istorie bogată. Pe lângă Căpriana, Vărzărești, Mănăstirea Hâncu este considerată una dintre cele mai vechi de pe teritoriul Moldovei.

De exemplu, timp de perioade îndelungate a fost supusă invaziilor tătare și turcești, din care motive deseori rămânea pustie. A suferit multe reconstrucții și renovări, ca într-o finalitate să fie în chipul care îl are acum. Aceste fapte istorice fac mănăstirea dată un punct de atracție turistică. Mereu este interesant să privești un obiect, care a fost trecut prin secole și a ajuns chiar până la noi.

In general, pe lângă istoria bogată, ea se poate evidenția și prin arhitectura sa. Are o privire bine amenajată și îngrijită. Mulți cetățeni nu cunosc despre toate lucrurile interesante ce le așteaptă la mănăstire. Locul pitoresc, plin de frumusețe naturală, atmosfera specială, preoții entuziasmați de activitatea sa. Experiențe noi va face călătoria o memorie neuitată.

Arenda automobile pentru evenimente, petreceri si calatorii cu prietenii la cele mai avantajoase preturi

În orice caz, măcar o dată în viață merită de vizitat un astfel de loc deoarece aceasta permite să ai o altă viziune despre biserici și religie în general. Chiar dacă nu iubiți locurile religioase, aceasta va fi o experiență nemaipomenită pentru dezvoltarea orizontului de cunoaștere. Mai mult decât atât călătoriile vă ajută consistent să vă relaxați și să plecați de la problemele cotidiene. Veți fi cuprins de întâmplările care vă așteaptă în timpul cursei.

In general, dacă aveți dificultăți în privința transportului și totuși doriți să vizitați acest loc interesant. Soluția ar fi chiria auto. Închiriați un automobil împreună cu prietenii și plecați cu ei să descoperiți Moldova. Mănăsitrea Hâncu nu este singura care merită de vizitat. Pe lângă ea sunt și o mulțime de alte locuri care merită atenția voastră.