Poti pleca cu automobilul inchiriat spre cele mai frumoase destinatii in Moldova


Cu Chirie auto in Chisinau aveti posibilitatea sa vizitati Castelul Mimi, care merită vizita dumneavoastră. Această construcție este pe plac turiștilor care vizitează Moldova. În sens larg, este un centru de vinificație cu o colecție bogată de vinuri. În sens special, este locul unde se întâlnesc tradițiile moldovenești cu tehnologiile noi. Chiar dacă la prima vedere pare că este ceva din secolul precedent, nu este deloc astfel. El dispune de cele mai noi tehnologii. Chiar are și o proprie „masă a timpului” în care arată cum se producea vinul în trecut și cum se produce în prezent.

Organizează excrusii pentru toți doritorii și oferă detalii interesante din propria istorie. Istroria Castelului Mimi este îndelungată și începe cu un așa numit Constantin Mimi. El a vizitat Franța și inspirându-se din construcțiile de tip vinicol a decis să construiască una în Moldova. Castelul dat a fost prima construcție de acest tip din țară.De fapt, se merită de privit acest castel din mai multe perspective.

Pe lângă faptul că are vinuri gustoase, este un element al culturii moldovenești. Împachetată pentru cei care prețuiesc lucrurile speciale. Până nu demult rămânea uitat, deoarece a fost distrus de timp. Acum și-a deschis porțile pentru vizitatori. A fost restaurat după tehnologiile vechi. Chiar a fost dat comandă de cărămidă uscată în aer liber timp de un an pentru a păstra privirea inițială. Fiecare piatră a fost prelucrată individual pentru a păstra toate detaliile decorative. Pe lângă însăși castel, privirea o atrage și curtea în care este amplasat.

Chirie automobil in Chisinau pentru excursii in Moldova

Este îngrijită, plină de plante și oferă o priveliște atrăgătoare. Dispune și de un muzeu, sală de conferințe, hotel și SPA. În general este un complex turistic. Închirierea automobilului vă va ajuta să vizitați acest loc mai rapid și mai confortabil. Chiria auto este ajutorul vostru în călătorii. Iar castelul din Bulboaca vă va fascina prin formele sale și spiritul în care a fost construit.