Broneaza automobil online in Chisinau pentru a vizita impreuna cu familia si prietenii Vinaria Cricova


Inchiriaza automobil in Chisinau pentru a vizita Vinăria de la Cricova , care se consideră unul dintre cele mai mari beciuri de vin din Europa. Colecția de vinuri este stocată la 80 m în pământ, iar toată rețeaua de catacombe are în sumă o lungime de 70 km. Conține o colecție largă de vinuri. Dintre toate cea mai veche sticlă este de vin roșu, datată cu anul 1902. Fiecare stradă din rețea este denumită după sortul vinului care se găsește pe ea. Astfel sunt străzile „Cabernet”, „Feteasca”, „Pinot” și multe altele.

În total toată colecția numără aproximativ 30.000.000 litri de vin de toate felurile. Prin beci se circulă cu transport special destinat.Împreună cu ghidul puteți descoperi colecția largă cu ajutorul unei excursii cu degustare. Toate sorturile de vin vor fi la dispoziția voastră împreună cu descrierea lor și condițiile în care s-au fabricat. În general vinăria Cricova are un interes binemeritat. Aici se găsește „inima” și mândria poporului moldovenesc. Toate tradițiile redate prin tehnologiile de vinificație.

Aici deja au fost multe delegații străine, dintre care se numără președintele Rusiei, Vladimir Putin și cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Pe lângă ei o mulțime de alte persoane care au dat beciurilor de la Cricova o notă înaltă după calitatea producției de vinificație. Beciurile de la Cricova sunt vestite în întreaga Europă. Cel puțin din motivul că excursiile de acolo lasă o impresie pe toată viața.

Pentru cei ce doresc să îți lărgească orizontul de cunoaștere beciurile de la Cricova sunt îndeosebi de actuale. Să cunoști cum se fabrică vinurile și ce gust are fiecare sort în dependență de tehnologia sa de producere este cel puțin interesant. Chiar dacă nu doriți să cunoașteți cum se deosebește gustul de la un sort la altul, degustarea oricum va fi plăcută amatorilor de vin.

Chirie auto Chisinau si Aeroport

Vizitați acest loc cu ajutorul chiriei auto. Călătoria va fi mult mai ușoară dacă utilizați serviciile de arendă auto. Însă nu uitați că condusul în stare de ebrietate se pedepsește, de aceea ar fi bine să aveți un șofer personal.Beciurile de la Cricova merită de vizitat cel puțin o dată, deoarece aceasta este una dintre cele mai mari mândrii ai moldovenilor. Vă mulțumim pentru că ați citit acest articol.