Inchiriaza automobil direct la Aeroport Chisinau si calatoreste prin toata Moldova


Inca nu ai reusit sa vizitezi locurile pitoresti din Republica Moldova? Cu auto chirie e mai simplu sa ajungi oriunde doresti! 

Calatoreste prin toata Moldova cu automobilul in chirie in Chisinau. Orheiul Vechi conține în sine multe lucruri interesante care merită de văzut. Deși poartă numele localității Orhei, înseamnă puțin altceva. El reprezintă ruinele Orheiului medieval. Din acest motiv este atrăgător pentru turiști. Arheologii și chiar și pentru alpiniști deoarece unii din ei își fac antrenamentele anume aici. Se pot găsi biserici, rămășițele construcțiilor medievale și alte lucruri din secolele trecute. Are o atmosferă specială, bogată în care se vede toată frumusețea râului Răut și a plaiurilor Moldovenești.

Pe lângă toate are o istorie bogată. Datorită amplasării sale reprezenta în trecut un interes strategic și comercial. Adică cine cucerea această regiune a Orheiului vechi putea mai ușor să înainteze cu armata, sau să facă comerț. Se află la aproximativ 40km de la Chișinău, ce reprezenta un interes în plus. Find cucerit de tătari, a fost renumit Shehr al-Jadid. Mai târziu a fost recucerit și au fost construite întăriri pentru a putea fi apărat mai eficient. Rămășițele lor pot fi găsite și azi.

Probabil din această cauză Orheiul vechi reprezintă un interes arheologic. Sunt multe lucruri atrăgătoare doar din motivul că au trecut prin timp. Pe lângă acestea sunt biserici în stânci, care arată destul de neobișnuit. Sunt și multe peșteri, fiecare cu o legendă aparte și cu istoria sa. Orheiul vechi în general este cuprins de un mister. O mulțime de legende se duc despre fiecare raion al fostului oraș.

Descopera cele mai frumoase destinatii din Moldova cu un automobil in chirie

Merită de descoperit acest mister. E mai bine a realiza aceasta cu ajutorul chiriei auto. Pe lângă Orheiul vechi, cu ajutorul automobilului îchiriat puteți vizita și alte numeroase locuri din Moldova pentru a descoperi cultura, tradițiile și istoria sa. În Moldova sunt o mulțime de locuri care merită de vizitat, trebuie doar să vă decideți să le descoperiți.